Kartuše naj bodo kakovostne!

Posted by admin on May 13, 2015 in tiskarna |
kartuše

Če uporabljate tiskalnik zgolj za domačo uporabo ali morda celo zgolj za to, da lahko vaši otroci odnesejo v šolo nekaj natisnjenih slik s spleta, potem vam gotovo ni treba kupiti kakovostnega tiskalnika, temveč se lahko zadovoljite tudi s takšnim, ki je nekoliko cenejši.

Kadar se tiskalnik uporablja v službene namene, pa je potreben ali laserski tisk ali brizgalni oziroma ink jet tiskalnik boljše kakovosti, s katerim bo tudi tisk boljši. Seveda pa tisk ni odvisen zgolj od tiskalnika, temveč tudi od tega, kako kakovostne so kartuše, ki jih uporabljate.
Veliko ljudi v želji po tem, da bi nekaj prihranili, kupi neoriginalne kartuše ali tudi obnovljene kartuše, ki so od originalnih precej cenejše. S tem pa seveda tvegajo, da bo kakovost tiska slabša, pa tudi do zamašitve šob oziroma okvare tiskalnika lahko pride.
https://www.youtube.com/watch?v=p0tm8dNeE2A
Sama sem se za nakup obnovljenih kartuš odločila zgolj enkrat, in še to na predlog znanca, ki ima svojo računalniško trgovino, in me je prepričal, da lahko s takšnim nakupom prihranim, kakovost pa bo skorajda ista. Pa ni bilo tako. Obnovljene kartuše sem mu že po tednu dni nesla nazaj, saj so bile izjemno slabe. Zagotovo nisem natisnila več kot 20 strani, pa so bile barve že blede in nepravilne, kot da črnila v njih že zmanjkuje! Sicer je znanec dejal, da se kaj takega še ni pripetilo in mi ponudil, da kartuše zamenja, sama pa sem raje zahtevala denar nazaj in mu rekla, da se bom v prihodnje raje držala originala. Enkrat sem se pač pustila »nategniti«, dvakrat se ne bom.


Originalnih kartuš v njegovi trgovini ni bilo na voljo, zato sem jih naročila preko spleta. Pri Toner123 sem hitro našla to, kar sem potrebovala, brskanje po trgovini pa je bilo povsem enostavno, saj sem hitro našla pravo znamko in pravi tip tiskalnika. In seveda je razlika v trajanju kartuše več kot očitna, saj sem že kar dosti natisnila, pa še ni nobenega znaka, da bi črnila v njih zmanjkovalo.
Kadar se spustite v nakup kartuš za vaš tiskalnik, torej raje kot na ceno pomislite na kakovost. Nizka začetna cena vam nič ne pomaga, če je potem treba za menjavanje kartuš skrbeti dvakrat ali trikrat pogosteje kot običajno.

Prednosti lokalne in svetovne domene. Domena .SI je odlična izbira za vse, ki želite svoj produkt ali osebno spletno stran predstaviti slovenskemu občinstvu. Prebrei več …

Copyright © 2011-2024 Tisk knjig All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.5, from BuyNowShop.com.